Wedding2Web

Gaan jullie trouwen?  Gefeliciteerd!


Ieder stel gaat deze dag op eigen manier invullen. Hoe je de bruiloft ook aanpakt, het is zó leuk om later terug te kijken op deze bijzondere dag.
Dat kan met foto’s, maar ook met een film. In de voorbereidingen naar de grote dag gaat vaak veel tijd zitten. Hoe wordt deze dag echt jullie feestje? En als het dan zo ver is, dan wil je dat ook vastleggen. Maar wel met een leuk, professioneel bedrijf, die ook nog eens prettige en heldere prijzen hanteren.

En daar komen wij in beeld: Wedding2Web 
Ons motto is: Met beelden verhalen vertellen!
Dat doen we zowel met fotografie als met video.

Video's


Foto's


Werkwijze


Nu jullie weten wat wij maken, is het belangrijk iets over onze werkwijze te vertellen. Wij proberen op de dag zelf, zo onopvallend mogelijk te werk te gaan. Het is zeker niet de bedoeling dat jullie het idee hebben, dat jullie in een grote foto of film shoot terecht zijn gekomen. Het is jullie dag en wij proberen dat zo onzichtbaar en subtiel mogelijk vast te leggen.
En als jullie er bijvoorbeeld voor kiezen, dat gasten worden geïnterviewd voor de film, dan doen we dat op een ontspannen, gezellige manier, zodat het onderdeel wordt van de georganiseerd activiteiten op jullie dag .

Uiteraard beschikken wij over alle up-to-date professionele apparatuur. Mocht er apparatuur kapot gaan dan hebben wij reserve bij ons, want deze dag kan je natuurlijk niet over doen.

Omdat ons bedrijf uit 2 personen bestaat die beiden kunnen fotograferen en filmen: zijn wij apart als fotograaf in te huren, samen voor de film of de één als fotograaf en de ander als filmer.

Jullie zijn geïnteresseerd, hoe gaat het nu verder:

Neem met ons contact op via de mail of telefoon.

We spreken af om kennis te maken. Wat is er allemaal mogelijk en vragen kunnen worden gesteld. In grote lijnen lopen we de dag door. Anja woont in Amsterdam en Haarlem en Geert in Amersfoort, maar één van ons kan ook naar jullie toekomen. Vaak vindt zo’n kennismaking al een tijd van tevoren plaats, want met de voorbereiding van een huwelijk kan je soms wel langer dan een jaar bezig zijn.

In overleg met jullie maken we een duidelijke offerte waarin precies staat wat we gaan doen, wat de kosten zijn en wat jullie daarvoor krijgen. Omdat we niet volgens een standaard werken (iedere bruiloft is uniek!) maken we de offerte op maat, we werken met transparante tarieven die je hier kunt bekijken.

Kort voor de bruiloft nemen we dan weer contact op. Dat kan telefonisch, maar ook via skype, facetime, zoom etc. Wij bespreken nog de laatste finesses en checken of er geen veranderingen zijn. Moeten we bijvoorbeeld nog overleggen met ceremoniemeesters, omdat er misschien ook dingen gaan gebeuren tijdens jullie bruiloft die voor jullie een verrassing moeten blijven.

En dan is de zo ver. Het is jullie unieke en speciale dag en wij willen die zo goed mogelijk en zoals afgesproken in beeld brengen. Uiteraard zijn wij ruim op tijd aanwezig en gaan we ons uiterste best doen om er een mooie registratie van te maken.

Nu al het beeldmateriaal is vastgelegd worden de foto’s bewerkt en of de video ge-edit. Van te voren hebben we overlegd, wanneer jullie het materiaal klaar willen hebben. Vooral bij video, gaat daar best nog wel even wat tijd in zitten. Eerst moet het ruwe materiaal bekeken en geselecteerd worden, dat noemen we spotten. Het is belangrijk dat er een goede opbouw in de video zit en dat er de juiste kleurcorrecties zijn doorgevoerd. En welke muziek willen jullie onder de film hebben?

In de regel is het zo dat de fotografie, binnen een week klaar kan zijn en de video binnen een aantal weken. Meestal is de lengte van een bruiloftsfilm rond de 5 minuten (tenzij anders afgesproken). Deze leveren wij digitaal aan in elk gewenst formaat. Wij kunnen het ook met een link (afgeschermd) op bijv. Youtube zetten.

Ook erg leuk om de link van de film als bedankje naar al jullie gasten te sturen. Zo krijgen de gasten een leuke terugblik op jullie bruiloft en zien ze momenten die je normaal gesproken niet ziet, zoals de voorbereidingen. Ook voor degene die niet konden komen (bijvoorbeeld door ziekte of dat men in het buitenland te ver weg woont), geeft een film de mogelijkheid alsnog jullie bruiloft een beetje mee te beleven.

Over ons...


Wij zijn Anja Robertus en Geert van Tol.


We hebben elkaar ontmoet tijdens onze studie aan de kunstacademie in Utrecht waar wij beiden de richting Fotografie hebben gedaan.
Na onze studie zijn wij altijd blijven samenwerken. Wij hebben diverse fotostudio’s gedeeld en naast onze individuele fotografie werkzaamheden hebben wij ook een gezamenlijk filmbedrijf.
Al 25 jaar expertise als fotograaf en sinds 5 jaar ook als filmmakers.


Neem anders even een kijkje op onze andere fotografie en film websites:

video2web.nl
anjarobertus.com
geertvantol.eu